nl en
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

PRE-ORDER: Deep Sea Adventure
Reviews | Review toevoegen

In Deep Sea Adventures zijn de spelers een groep onderzoekers die hopen snel rijk te worden. Ze gaan op tocht naar onderzeese ruïnes om daar schatten te verzamelen. Ze zijn rivalen, maar het krapp...

Standaard levertijd

Juli 2017

€ 16,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

In Deep Sea Adventures zijn de spelers een groep onderzoekers die hopen snel rijk te worden. Ze gaan op tocht naar onderzeese ruïnes om daar schatten te verzamelen. Ze zijn rivalen, maar het krappe budget verplicht hen om één gezamenlijke duikboot te gebruiken. In die gehuurde duikboot, beschikken ze daarnaast ook maar over één gezamenlijke fles zuurstof. Als ze niet op tijd terug in de duikboot zijn voordat hun lucht op zijn, laten ze al hun schatten vallen. Wie kan de meeste rijkdom mee naar huisnemen?

Deep Sea Adventures wordt gespeeld over 3 rondes. De speler die na de 3 rondes het meeste punten heeft binnengehaald, wint Deep Sea Adventures. Om punten te scoren, moet je de meeste ruïnechips terug naar de duikboot brengen. Er wordt om de beurt gespeeld. De ronde eindigt wanneer alle spelers terug in de duikboot zijn of als er niet meer genoeg zuurstof is.

Verwacht: juli 2017


Naam
Speelduur
Aantal spelers
Leeftijd
Uitgever
Designer
Soort
Taal
Taalonafhankelijk
Ranking (BGG)
Deep Sea Adventure
30 minuten
2-6
8+
Oink Games
Jun Sasaki
Familiespel, Partyspel, Dobbelspel, Push your Luck
Nederlands
Ja
Top 1000

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.