nl en fr
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Bärenpark 5 1
Bärenpark
Reviews | Review toevoegen

Bärenpark neemt je mee naar de wereld van beren en daagt je uit om je eigen berenpark te bouwen. Elke speler probeert in Bärenpark een zo mooi mogelijk berenpark te bouwen met polyominotegels, ...

€ 39,95
€ 29,95
Prijs per stuk

 

Dit product is niet in voorraad. Wil je dat we het voor jou bestellen bij onze leverancier? Neem dan contact met ons op.


| Meer

Heb je een vraag over dit product?

Laat het ons weten.

Bärenpark neemt je mee naar de wereld van beren en daagt je uit om je eigen berenpark te bouwen. Elke speler probeert in Bärenpark een zo mooi mogelijk berenpark te bouwen met polyominotegels, waarbij ze elke mogelijke vierkante meter benutten. Wil je graag een ijsberenverblijf of een koalahuis*? Bezoekers zullen zeker hongerig worden tijdens hun uitstap, dus bouw plekken voor hen om te eten. Maak slimme keuzes en gebruik je land wijs.

*Nee, koala's zijn geen beren, maar ze zijn zo schattig dus konden niet ontbreken in Bärenpark.


Naam
Speelduur
Aantal spelers
Leeftijd
Uitgever
Designer
Soort
Taal
Taalonafhankelijk
Ranking (BGG)
Bärenpark
30-45 minuten
2-4
8+
Mayfair Games
Phil Walker-Harding
Tegellegspel
Engels
Ja
Top 2500
 

Review toevoegen

jeroen -

Barenpark is een echt heel leuk spel. het lijkt op Patchwork, maar dan voor meer spelers.
er zit een beetje tetris in voor de wat oudere onder ons.
De bedoeling is om uiteindelijk 4 deelvlakken te vullen met dierenverblijven en wc's en gangpaden vullen tot elke tegel gevuld is.
je mag alleen maar de tegels pakken die gelijk zijn aan de afbeelding die je bedenkt. indien je niets kan pakken omdat je niets hebt afgedekt, mag je de beurt er na een tegel uit het kruiwagen gebied pakken. om zo weer verder te gaan. je moet aansluitend bouwen, dus enig ruimtelijk inzicht is wel een pre.

het spel is heel eenvoudig te leren, het voelt heel natuurlijk aan. de extra tegels voor meer uitdaging zijn zeker voor de volwassenen zeker een must. voor kinderen is het verstandig om deze er even uit te laten, tot ze het spel beter kennen.

grootste nadeel is alleen de Inlay, drie panelen die te zamen een kruis vormen die je in de doos moet zetten. deze heb ik er ook gelijk uit gehaald, en zelf een eigen inlay gemaakt. (ook hobby).

Kortom, erg leuk spel, makkelijk te leren, moeilijk te meesteren. maar de inlay moet je gelijk weggooien en of zakjes gebruiken, of zelf een doosje er in zetten

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * hebben we nodig om je vraag te kunnen beantwoorden.

Je vraag is verzonden. Bedankt!

We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Dit vind je misschien ook interessant

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.